Type Here to Get Search Results !

Facebook mavi tik Sayfa ve profil Onaylama Facebook Verification




Yöntem 1


İki türlü yöntemi var bunun arkadaşlar, yurt dışı vds kiralayıp server browser üzerinden facebook'a bağlanıp yeni bir kullanıcı açarak o kullanıcıya onaylatmak istediğiniz sayfanın yöneticisi yetkisini vererek bu forma ulaşabilirsiniz. Ve başvurunuzu yapabilirsiniz.

Yöntem 2

Bir web siteniz var? siteismi.com bu alan adinda facebok@siteismi.com şeklinde bir mail açarak facebook'a kaydolmayı deneyin ve mutlaka email adresinizi doğrulayın. Sonra yapacağınız ilk iş yönetici yetkisi vermek ve yukarıda verdiğim linke ulaşmak. Bu şekilde linke ulaşıp mention departmanı ile iletişime geçebilirsiniz.

Sanatçıyım facebook sayfamı doğrulamak istiyorum.

Son dönemlerde de bu olay aldı başını yürüdü. Ben sanatçıyım ve mavi tik istiyorum. Eğer gerçek bir sanatçıysanız facebook sayfasının onay işi ile siz uğraşmazsınız kandırmayın kendinizi.

iTunes gibi platformlarda 2-3 albümünüz olması gerekiyor. Com.tr siteniz ve bol bol etkileşiminiz olması gerekiyor. Dijital Platformların linkleri ile birlikte kimliğiniz ile başvuru yapabilirsiniz.

Büyük bir marka oluşturdum eğlence sayfası vs. nasıl onaylayabilirim?

En büyük sorun bu arkadaşlar facebook tamam etkileşiminizi görüyor ve reklam hesaplarınızın doluluğuna tatmin olabiliyor. Ama Facebook'un da kendi kriterleri var. 1m sayfam var onaylayın beni diye mesaj atamazsınız ya. 

Örnek Bol Caps isimli bir sayfanız var ama kimlikte Bol Caps yazmadığı için Facebook bu olaya endişe ile yaklaşıp onay vermeyebiliyor.

Yapmanız gereken güzel bir logo, güzel bir web sitesi ve o logonun içinde olduğu bir marka tescil belgesi. Bu sizin için yeterli olacaktır. 

Son zamanlarda Mentions Destek diye bir form açtı Facebook oradan da başvuru yapabiliyoruz bir kaç sayfa için sonuç aldık. Bunu yakın zamanda sizde bulabilirsiniz daha çok yeni bir form şimdilik yüklenilmesini istemiyorum. Facebook Ülkemizle yeni yeni barışırken küstürmeyelim değil mi ?


Eğer sayfanız bir insanı, ünlüyü vb. temsil etmiyorsa aşağıdaki adımları takip ederek ortalam 3 saat içinde doğrulanmış bir sayfaya sahip olabilirsiniz:

1-) Business.facebook.com a üye olun ve sayfanızı bu business hesabına yönetici olarak ekleyin.
2-) Sayfanız için business managerdan işletme konumlarına tıklayarak ev ya da iş adresinizi gösteren bir lokasyon sayfası oluşturun. Adres ve telefon bilgilerini doğru girin.
3-) Daha sonra bu oluşan sayfanın urlsini bir yere not alıp yöneticilikten çıkın, sayfa adminsiz kalsın.
4-) Sayfanıza urlsini kullanarak tekrar giriş yapın, sahipsiz olduğu için bu işletmenin sahibi siz misiniz tarzında bir yazı göreceksiniz, ona tıklayın ve sayfanızın adı ile aynı olan ve üzerinde sayfanızdaki adresin aynısının yazdığı bir marka tescil belgesini facebook'a çıkan form aracılığı ile gönderin.
5-) Bu sayfa bir kaç saat içinde onaylanıp size adminliği verilecek.

https://www.facebook.com/help/contact/1448613808726619

Mavi Tik ile Gri Tik arasında ne fark var ?


Öncelikle iki tür doğrulatma var ve ikisi arasında bir fark yok. Birincisi tanınmış kişiler için doğrulatma (mavi tık), ikincisi ise işletme ve kuruluşlar için yapılan doğrulatma (gri tık)
İyi şanslar


Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.